skip to Main Content
Νέα τιμητική συνεργασία της Venetsanos Facilities με το «Άσυλο Πένητων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως – Γηροκομείο Πειραιώς» για την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης.

Νέα τιμητική συνεργασία της Venetsanos Facilities με το «Άσυλο Πένητων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως – Γηροκομείο Πειραιώς» για την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης.

Η Venetsnos facilities με μεγάλη τιμή αναλαμβάνει την απολύμανση των χώρων του  Ασύλου Πένητων Βασ. Αθανασίου Πρωθιερέως – Γηροκομείο Πειραιώς, έναν από τους ιστορικότερους χώρους φιλοξενίας και φροντίδας ανθρώπων τρίτης ηλικίας, με πάνω από 100 χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας.

Η απολύμανση ενός χώρου, στον οποίο φιλοξενούνται άτομα μεγάλης ηλικίας, πρέπει να εφαρμόζεται σχολαστικά και πάντα υπό τους κανόνες των αρμόδιων αρχών. Τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, καθώς σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην προστασία της υγείας των ανθρώπων, εργαζομένων και ενοίκων, που ζουν την καθημερινότητα τους στους χώρους του Γηροκομείου Πειραιώς. Επιπλέον τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των ψεκασμών είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και δεν επηρεάζουν την υγεία τόσο των ενοίκων όσο και του προσωπικού.

 Η εταιρία μας, με τις υπηρεσίες απολύμανσης, ενισχύει την προστασία της υγιεινής των χώρων του Γηροκομείου Πειραιώς, ενός χώρου εμπιστοσύνης των ατόμων τρίτης ηλικίας, η διαβίωση των οποίων θα συνεχίζεται ομαλά και χωρίς προβλήματα, όσο δεν επηρεάζεται η υγεία τους.

 Θα θέλαμε τέλος  να ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ για την εμπιστοσύνη του προς την Venetsanos Facilities,
χάριν στον οποίο εδώ και πολλά χρόνια η εταιρεία μας καλύπτει τις ανάγκες των χώρων της Μητρόπολης Πειραιώς.

 

Λίγα λόγια για το Γηροκομείο Πειραιώς

Το Γηροκομείο Πειραιώς είναι Ν.Π.Ι.Δ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρος, το οποίο ιδρύθηκε το  1891 και έχει διανύσει μία πολύ μεγάλη περίοδο αθόρυβης προσφοράς. Αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο φιλοξενίας, όπου οι άνθρωποι τρίτης ηλικίας βρίσκουν αγάπη και φροντίδα, έχει δε επικρατήσει να ονομάζεται, από το σύνολο της κοινωνίας του Πειραιά και όχι μόνο, το μεγάλο σπίτι που «χωράει τον παππού και την γιαγιά», αλλά και λιμάνι των απομάχων της ζωής.

Πηγή: girokomeiopeiraios.gr

This Post Has 0 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back To Top